Inga bra förutsättningar för Piteå idag

Jag tror inte att Piteå har någon större chans när de möter Kopparbergs/Göteborg borta idag. De har ingen vidare form för tillfället och förlorade överraskande med hela 2-6 mot Sunnanå (som spelar i norrettan) i cupen i veckan. Duktige målvakten Labbé, som tillhör de bästa i serien, saknas idag och 16-åriga reserven Hanna Wikström får en jobbig uppgift. Viktige backen Ikidi är osäker till start dessutom.

Ett par tveksamma resultat för Kopparbergs hittills som lätt hade kunnat slutat bättre då de har stått för en del sanslösa missar i några av matcherna. Efter 5-0 mot Hammarby kan målskyttet äntligen lossnat. De bör ha bra spelövertag i den här matchen och det kan bli en lång dag för Piteås orutinerade målvakt om Lindén & Liljegärd får bra service.

Piteå (-1,0) spelas till 1,70 hos Betsafe.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 15:00
Kopparbergs/Göteborg - Piteå
Kopparbergs/Göteborg (-1,0)
22 kr

1 kommentar till “Inga bra förutsättningar för Piteå idag

  1. John den skrev:

    6-0, slut. Det blev precis sådär ensidigt som jag hade hoppats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *