Jitex i bättre skick än Djurgården

De flesta bolagen jag har kollat hos kan inte välja favorit i den här matchen. Kanske för att Djurgården har ändrat om en del i sin trupp och bytt tränare?Jag ser dock Jitex som favoriter här och gillar värdet i 2,45 hos Unibet.

Djurgården är en av favoriterna till att gå ner och laget ser inte starkt ut. Flera tunga spelarförluster under vintern. Speciellt Sarah Michael, som var inblandad i 12 av lagets 24 mål, Rebecca Johnson (6 mål) och backen Ebi. De har gjort ett par fina isländska värvningar men annars är det en väldigt ung och medioker trupp. Nye tränaren Eklöf är orutinerad på den här nivån och vill dessutom försöka spela kortpassningsfotboll med det materialet.

Jitex har inte gjort mycket ändringar i sin trupp och att de är mer samspelta än DIF blir en fördel. Laget trivdes bättre på bortaplan ifjol och förlorade nästan bara mot topp-4-lag där. Jitex vann båda mötena mot DIF ifjol och dominerade när de vann 3-1 i Stockholm.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 15:00
Djurgården - Jitex
2
25 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *