West Ham kan göra mål men inte försvara

FA-cupmöte mellan West Ham och Burnley ikväll och jag tror definitivt att matchen kan blir målrik. Båda lagen prioriterar det offensiva spelet och lämnar mycket att önska i försvarsarbetet.

Burnley har bra form och har utan tvekan förbättrat sitt dåliga bortaspel som de hade under usle Brian Laws. De kan garanterat störa West Ham ikväll och om the Hammers ska vinna tror jag att de behöver göra minst ett par mål. Stabila 1-0-segrar är inte deras grej och jag tror Burnley gör minst ett ikväll då West Ham har skadeproblem bakåt (Upson borta & Tomkins tveksam) och lär rotera lite i startelvan. West Ham har 7 överspel på de senaste 8 matcherna; de kämpade till sig 3-3 mot West Brom efter 0-3 i baken tidigt  senast och slog ett annat Championshiplag i förra omgången av FA-cupen (3-2 mot Forest). De har helt klart kapacitet framåt men är väldigt sårbara defensivt. Förra mötet på Boleyn Ground slutade 5-3 till the Hammers och lagens spel har inte ändras märkvärdigt sen dess.

Över 2,5 mål spelas till 1,84 hos Betsafe.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 21:00
West Ham - Burnley
Över 2,5 mål
29 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *