Modo brukar ha lätt för Södertälje

Modo är på uppgång efter två starka segrar mot två topplag. Vändningen senast mot Linköping imponerar  då man vände 0-3 till 5-3. Moralen borde har fått sig en adrenalinspruta och plötsligt är det roligt att spela ishockey igen. Modo har varit ett berg- och dalbanelag sen senaste tiden då man under kort tid gick från elitseriens formstarkaste lag till elitseriens formsvagaste. Nu verkar man vara på gång i rätt tid då och är ett av favoriterna till att ta en slutspelsplats bland bottenlagen.

Södertälje vann också senast efter en stabil insats mot Djurgården. Problemet har bland annat varit målskytte och då framför allt i powerplay där man är sämst i elitserien. Bortaspelet är inte direkt bra och man har förlorat 4 raka matcher där. Mot Modo brukar det gå illa vanligtvis. Senast i december blev det 7-1 till laget från Örnsköldsvik. Jag tror inte att det blir någon förändring här. Expekt går som vanligt in och tar det bästa oddset: 1,85 för ettan.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 18:30
Modo - Södertälje
1
36 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *