Målrikt i norrlandsderbyt

Det är svårt att förutse vilket lag som drar det längsta strået i årets femte derby mellan Modo och Timrå.  Ett inte allt för vågat tips är att Modo vinner, men oddset 1,70 lockar mig inte alls, trots fördel av hemmaplan och färre skadade spelare än bortalaget. Timrå är ett väldigt oberäkneligt lag. De har förlorat samtliga hittills fyra möten mot nästjumbon AIK med den sammanlagda målskillnaden 18-5, men samtidigt har de vunnit mot bland annat Luleå och HV 71 på bortaplan. Faktum är att enbart Färjestad har tagit fler poäng på bortaplan än Timrå.

Istället för att spela på segraren spelar jag på att det blir över 5,5 mål i matchen till 2,10 i odds hos Bet365. I båda lagens matcher brukar det bli en hel del mål. Modo har fem raka matcher där det blivit sex mål eller mer. Timrå är det lag vars bortamatcher det blivit flest mål i – 132 stycken på 23 matcher. Det har blivit över 5,5 mål i lagens tre av fyra möten med varandra denna säsong.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tor 19:00
Modo - Timrå
Över 5,5 mål
34 kr

2 kommentarer till “Målrikt i norrlandsderbyt

  1. John den skrev:

    Klockrent! Blev en fin comeback för dig =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *