Tjeckiens tur att förnedra japanerna

Första tipset från innebandy-VM igår gick fint då Norge fullständigt krossade Japan med 18-1. Tjeckien är klart bättre än Norge och ska även dem mosa de stackars japanerna. Svenska Spel ger finfina 1,95Tjeckien (-15) och den linan känns för låg helt enkelt.

Japan visade igår att de inte hör hemma i ett A-VM. Norge vann med 18-1 och skotten slutade hela 93-16. Vinst med hela 17 bollar alltså och nu när Japan möter ett bättre lag så ligger linan på bara 15 bollars försprång för Tjeckien?! Tjeckien, som vann med 16-0 mot gruppens andra strykpåse Italien, väljer säkert att vila ett par spelare då matcherna duggar tätt, men de är ändå klassen bättre än Norge. Allt annat än total domination i den här matchen för tjeckerna är underkänt. De bör klara av den här linan om Norge lyckas med det.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 12:00
Japan - Tjeckien
Tjeckien (-15)
28 kr

1 kommentar till “Tjeckiens tur att förnedra japanerna

  1. John den skrev:

    25-1. Som att trycka pengar det här ju. Tack staten! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *