Sunderland starkare än West Ham hemma

Sunderland är fortfarande obesegrat hemma och är ett segt lag att möta hemma på Stadium of Light. West ham är inte det bästa laget i ligan och lär få problem på bortaplan som vanligt.

Sunderland har förbättrat sin offensiv de senaste åren och har nu ett riktigt bra anfallspar i Gyan/Bent när de är hela. Welbeck fick spela överraskande istället för Gyan mot Wolves men han gjorde det bra och nickade in ett fint mål som tur var inte blev det segrande målet. Idag tror jag att Bent och Gyan får starta trots Welbecks mål. Om Cattermole inte visar ut sig själv så borde Sunderland ha en riktigt bra chans att vinna här.

West ham vann mycket överraskande mot Manchester United  i veckan. En kall Cole lyckades göra två mål och Spector gjode två. Det säger en del om Manchester-lagets mediokra insats. Vi borde vara tillbaka i de vanliga rutinerna idag vilket innebär att den ”Västra Skinkan” inte får med sig många poäng här. Troligast är att de förlorar med 3-1 ungefär skulle jag säga.

Tack Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/?affiliate=365_054477″ target=”_blank”>bet365 för 1,91 i odds på ettan.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 17:00
Sunderland - West Ham
1
26 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *