Ofta sevärd innebandy på Dalens hemmamatcher

Min sista rek innan jul blir från Superligamatchen mellan Dalen-Falun. Dalen öser alltid på framåt hemma i Umeå och har snittat 10 mål framåt per match där. Falun har spelat i många målrika matcher det senaste. Över 11,5 mål spelas till 1,85 hos Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/?affiliate=365_054477″ target=”_blank”>Bet365.

Det känns som det här kan bli en målrik historia. Resultaten i Dalens hemmamatcher hittills har slutat 12-3, 9-1, 10-6, 11-9, 8-2. Även om deras andrakedja med Wahlgren, Svahn och Ermling är hetast just nu så har de många som kan stiga fram och producera mål. Laget lirar offensivt hemma och gnetar knappast fram vinster à la Helsingborg.

Falun lirar bättre borta och mot topplagen. De kan hota Dalen på kontring emellanåt och är duktiga i power play. De kan garanterat göra mer skada framåt än lag som Umeå och Sirius som har utklassats i Gammliahallen hittills. 5 av Faluns 6 senaste matcher har slutat med 12 mål eller mer. De är inte så stabila bakåt men har många duktiga spelare framåt.

Senaste 3 mötena i Umeå har slutat 11-7, 7-6 (på övertid) och 9-6. Jag tror att det kan bli något liknande idag.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tis 19:00
Dalen - Falun
Över 11,5 mål
19 kr

1 kommentar till “Ofta sevärd innebandy på Dalens hemmamatcher

  1. John den skrev:

    12:e målet görs med 30 sekunder kvar. Tight, men verkar som tipset lika gärna kunnat sitta tidigare. Flera ramträffar och en öppen match med massa bra lägen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *