Warberg – Falun kan bli en sevärd TV-match

Ganska värdelöst utbud idag och mitt fokus har bara legat på Superligamatchen mellan Warberg – Falun. Spel på resultat känns inte intressant idag då Faluns matcher kan vara ganska förrädiska att tippa på, men då jag tror att chansen till en del mål är god så spelar jag över 10,5 mål istället till 1,85 hos Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibet.

Magnus Svensson är osäker till start hos Warberg idag men det påverkar inte mitt val speciellt mycket då en av lagets styrkor hittills har varit en jättebra bredd på målskyttet. Mot Linköping  senast, då Svensson saknades, gjorde tredjefemman 5 av 8 mål när Warberg vann 8-5. Warberg är i kanonform och har öst in 47 mål på de senaste 5 matcherna. Alla deras matcher utom premiären mot defensivt starka AIK har slutat med över 10,5 mål.

Falun har varit svajiga resultatmässigt hittills och följde nyligen upp en hemmaförlust mot Umeå med seger i Fyrishov mot Storvreta. Dock har de vunnit alla bortamatcher hittills och brukar lyfta sig när det är TV-match. Svår match för dem då Warberg ofta öser in mål hemma men Falun ska allt kunna bidra med mål också. De vann det här mötet 8-4 i vintras. 4 av de 5 senaste mötena har slutat över linan (den femte var ett mål ifrån). Det kan bli en trevlig match som visas i TV4 Sport kl 19:05.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 19:15
Warberg - Falun
Över 10,5 mål
26 kr

2 kommentarer till “Warberg – Falun kan bli en sevärd TV-match

  1. John den skrev:

    Det började lite väl trevande men 9 mål i andra perioden var härligt att se.

  2. Daniel den skrev:

    Klockren andraperiod faktiskt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *