Snart dags för Umeå City att sjunka i tabellen

Umeå City ligger faktiskt före FC Helsingborg i Superligan men ser man till spelschema så har Umeå haft det överlägset lättare. Helsingborg känns på uppgång och då man får 2,00 hos Nordicbet” href=”http://affiliates.nordicbetpartners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_828b_5″ target=”_blank”>Nordicbet för bortaseger så måste jag testa.

Hittills har Umeå fått möta alla nykomlingarna och bottengänget Balrog så tabellen ska tas med en nypa salt. Segern i Falun var stark men då dalmasarna kom från en fin seger nere i Helsingborg så kan det ha varit lite underskattning. Svåraste mötet för Umeå hittills har varit derbyt mot Dalen och då blev de utskåpade rejält med 1-9. Sedan dess är de obesegrade i 4 raka men har kryssat 3 av dessa mot Linköping, Mullsjö och senast Balrog, som tappade en stor ledning i 3:e perioden. Inga för märkvärdiga resultat och det visar brist på att ha det lilla extra som avgör matcher.

Helsingborg börjar se bättre ut nu och borde vunnit mot AIK senast (3-3 efter full tid). Johnsson är glödhet och Manner är i bättre matchskick. En av mina favoritlirare Juha Kivilehto saknas tyvärr idag men de har en bra trupp med bättre spets än Umeå ändå. Plus för att målvakten Mathias Andersson är tillbaks. Helsingborg har vunnit 3 raka mot Umeå, varav de 2 senaste på bortaplan, så till 2,00 måste de testas.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 16:00
Umeå City - Helsingborg
2
31 kr

1 kommentar till “Snart dags för Umeå City att sjunka i tabellen

  1. John den skrev:

    Vad sysslar Helsingborg med i andra? Tappar 2-1 till 2-4 på 1 min. Där förlorade de matchen. Pinsamt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *