Los Angeles Kings hittar åter vinnarspåret

Los Angeles Kings och Columbus Blue Jackets förlorade båda i förra omgången. Jag tror att Los Angeles är laget som ”studsar tillbaka” och oddset på hemmaseger, 1,85 hos Expekt är bra.

Divisionskonkurrenten San Jose var laget som bröt Los Angeles fina svit som stannade på sex raka tvåpoängare. Los Angeles svit på åtta raka hemmamatcher är fortfarande intakt och Columbus måste göra en riktig stormatch om de ska lyckas bryta den. Los Angeles är det enda laget i NHL som är obesegrade på hemmaplan. En av lagets viktigaste nycklar har hittills varit försvarsspelet. Man är till exempel 100 % (31/31) i spel med färre man på banan. Målvakten Jonathan Quick luftades i matchen mot San Jose men är nu tillbaka i kassen igen. Han har en räddningsprocent på 94,4 % denna säsong och med honom i målet har laget vunnit tio matcher och bara förlorat en.

Columbus ligger på 17:e plats men dalar troligtvis i tabellen då tio av femton matcher hittills har spelats på hemmaplan. I förra omgången förlorade man dock hemma med 5-1 mot Colorado. Lagets stjärna Rick Nash vilade mot Colorado på grund av en skada men förväntas spela i natt. Los Angeles har vunnit de tre senaste mötena mot Columbus med siffrorna 6-0, 4-1 och 6-2.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tor 04:35
Los Angeles - Columbus
1
32 kr

1 kommentar till “Los Angeles Kings hittar åter vinnarspåret

  1. Daniel den skrev:

    Kings målvakt var inte ”snabb” nog tyvärr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *