Formstarkt Liverpool vill fortsätta klättra i tabellen

Det kommer som vanligt inte att bli vackert att se Wigan och Liverpool spela men jag tror att the reds kommer att nöta sig till 3 poäng. Med den formen de har nu så spelar jag Liverpool till 1,80 hos Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/?affiliate=365_054477″ target=”_blank”>Bet365.

Detta är inget tips jag på något sätt vill följa leta upp en stream av för att följa. Efter en snabb titt i TV-tablån så hade jag hellre valt Bonde söker fru eller en Remington Steele-repris. Wigan har riktigt svårt för att göra mål (ynkliga 8 mål hittills) och jag tror de får det tufft att komma igenom Liverpools försvar. Samtidigt har de ett försvar som kan falla ihop ordentligt om de stöter på skickligare motstånd. Gohouri & Boyce saknas dessutom idag.

Nu när Gerrard & Torres har hittat storformen och Kuyt & Johnson är skadefria så tror jag att den spets de har blir avgörande. Jag tror Liverpool är hungriga trots segern mot Chelsea och de blir inte nöjda förrän de har en Europacupplats. Med den formen de har visat upp nyligen så kan jag inte låta bli att spela på dem. Det lär inte bli vackert men någon slags seger ska de kunna vaska fram, ungefär som mot Bolton borta nyligen.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 20:45
Wigan - Liverpool
2
29 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *