Pixbos fina form fortsätter

Även om inte alla bolagen har släppt sina odds inför Pixbo – Sirius i Superligan imorn ännu så passar jag på att spela Nordicbet” href=”http://affiliates.nordicbetpartners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_828b_5″ target=”_blank”>Nordicbets 1,65Pixboseger. Pixbo är bara i för bra form just nu för att inte spelas. Jag förväntade mig betydligt lägre odds och det kommer med stor sannolikhet att sänkas åtminstone ner mot 1,50 som andra bolag har.

Visst förväntade jag mig att Pixbo skulle göra bättre ifrån sig den här säsongen men jag trodde inte riktigt att de skulle öppna så här starkt. Offensiven har fungerat jättebra och de har snittat 9 mål per match hittills. Hela laget har varit bra men framför allt Calebsson, Nilsson, Brännberg och Rosén har imponerat och alla ligger i topp 10 i seriens poängliga.

Sirius är ett duktigt lag men ska inte räcka till här. Visst är segrarna mot Helsingborg och Storvreta imponerande men Helsingborg skänkte dem en trygg ledning och Storvreta hade en riktigt dålig dag (hur ofta gör dem bara ett mål i en match?). Det lär blir andra bullar när de åker ner till Wallenstamhallen.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 19:30
Pixbo - Sirius
1
52 kr

1 kommentar till “Pixbos fina form fortsätter

  1. John den skrev:

    Hur lyckades inte Pixbo vinna det här? Leder 4-2 inför sista och har massa lägen att döda matchen. Retfullt att de prickar kryssribban precis i slutet med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *