Formstarka Warberg tar nykomlingen Linköping

Warberg har stekhet form i Superligan och har öst in mål det senaste. Linköping har startat överraskande bra men får nog ett för svårt uppdrag idag. Warberg spelas till 1,65 hos Bwin.

Warberg har kommit igång ordentligt nu och har fyra raka vinster med god marginal, trots svåra motståndare. Jag tänker då speciellt på Täby borta (10-6), Sirius borta (12-3) och heta serieledarna Dalen hemma (8-3). Alla kedjorna är i form och producerar nu och målsnittet framåt på 9,75/match imponerar. Inga avbräck i truppen idag. Linköping har ett svårspelat golv som kan dem en fördel i vanliga fall. Idag spelar det nog mindre roll då Warberg tränade här nyligen på väg till match mot Sirius.

Nykomlingen Linköping har startat överraskande fint men har inte mött något topplag med lika bra form som Warberg ännu. Vinsterna mot bottenlagen Mullsjö och Balrog är inget märkvärdigt och segern mot ett underpresterande och ineffektivt Storvreta ska inte fokuseras på för mycket. Mot Pixbo senast blev det vinst på övertid trots att Pixbo hade matchen under kontroll i slutet. Pixbo har dock skaffat sig en vana vid att slarva väck segrar hemma i Mölnlycke.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 17:00
Linköping - Warberg
2
35 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *