Fördel Wolves i bottenmöte mot Wigan

Wigan – Wolves är ett viktigt bottenmöte för två lag som bara har tagit varsin seger hittills. Det blir säkert en tight match men jag tycker inte att Wigan, som kan spelas till runt 2,20, direkt har förtjänat att bli favoriter här. Betway” href=”http://betway.com/partner?track=FB57C48F115857652493BC682B0C3C878FD43448&asset_id=338b” target=”_blank”>Betway har Wolves (draw no bet) till 2,30 och det känns mycket mer spelvärt.

Wigan har inte vunnit hemma ännu och har efter 3 förluster på 4 matcher den svaga målskillnaden 1-13. Borta har det däremot gått bättre (1 vinst, 1 oavgjord) och det känns som att deras taktik och spelartyper passar bättre på bortaplan. Hemma kan spelet låsa sig rejält om de behöver styra spelet för mycket. De har dessutom bara gjort 2 ynka mål totalt.

Wolves har spelat bättre än vad tabellen visar och känns som ett stabilare lagbygge, jämfört med Wigan som är en udda mix av lånspelare, värvningar från exotiska länder och spelare som vill till större klubbar. Wolves har attityden och stabiliteten för att vinna en sån här match. De har vassare strikers i Fletcher, Doyle och Ebanks-Blake och har lyckats näta i alla bortamatcher hittills. De brukar vara svårspelade när de spelar borta även för de större lagen så Wigan kan få problem idag. Ifjol vann Wolves 1-0 här.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 13:45
Wigan - Wolverhampton
Wolves (draw no bet)
30 kr

1 kommentar till “Fördel Wolves i bottenmöte mot Wigan

  1. Daniel den skrev:

    han vågar. Oerhört viktigt möte det här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *