Dalen mot Pixbo i svenska superligan

Mindre bra utbud som vanligt på fredagar, därför jag blickar framåt mot helgens matcher.

Serieledare i svenska superligan i innebandy är lite överraskande Dalen. Hela laget har dock gjort det väldigt bra så här långt. Full pott på fyra matcher, mest gjorda mål framåt och minst insläppta mål bakåt av alla lag i serien. I förra omgången tog Dalen en tung bortaseger mot, de regerande svenska mästarna, och nyblivna europamästarna Storvreta, med 5-4.
På fyra matcher har Dalen luftat tre målvakter och alla har gjort väldigt bra ifrån sig. Ett annat lyckat exempel på lag som har mer än en förstamålvakt ser vi i Luleå Hockey i elitserien, och se hur bra det går för det laget!

Dalen saknar Peter Bodén på grund av en axelskada. Mer oklart är om Johan Samuelsson kommer till spel på söndag. Han tvingades utgå efter halva matchen senast med en befarad sträckning av ljumsken.
Jag vet inte vilka som saknas i motståndarlaget Pixbo, men tränare Vidar Jonsson pratar om att det varit en del förkylningar i veckan. Pixbo har hittills vunnit två matcher, spelat lika en och förlorat en. Dalen har vunnit de två senaste mötena på hemmaplan mot Pixbo.

Jag spelar på att Dalen vinner matchen till oddset 2,25 hos Bwin.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 16:00
Dalen - Pixbo
1
38 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *