Sverige och Zlatan brukar trivas mot Ungern

Det känns som uppbäddat för en fin kväll för både Sverige och Zlatan Ibrahimovic så det blir två spel på detta. Under Hamrén har Sverige börjat spela mer offensivt och en taggad Zlatan kan gynnas av detta. Sverige gör 2-3 mål finns till 1,96 hos Betsafe” href=”http://ads.betsafe.com/redirect.aspx?pid=8741&bid=1232″ target=”_blank”>Betsafe och Ibrahimovic gör mål finns till 2,20 hos Expekt” href=”http://media.expekt.com/affiliates/redirect.aspx?pid=43940&bid=1872″ target=”_blank”>Expekt.

Det självförtroende som finns i det svenska landslaget just nu tror jag betyder mycket ikväll. Det märks att spelarna gillar det nya spelsystemet och man har sett att de trivs i de senaste landskamperna. Ungern är ett respektabelt motstånd men jag förväntar mig att Sverige blir för mycket för dem ikväll på Råsunda. Jag ser chanserna till att de gör åtminstone 2 mål som goda men då oddsen på Sverige över 1,5 mål inte lockar alls så satsar jag en peng på att de gör 2-3 mål. Sverige har klarat sig bra mot dem på senare tid och i 4 av de 5 senaste mötena har de gjort 2 eller 3 mål. Som offensiven har sett ut det senaste så borde de klara 2 mål. 4 mål känns mindre troligt mot dagens motstånd.

Till 2,20 måste jag bara testa att spela på att Zlatan gör mål. Hans självförtroende och motivation måste vara ganska hög just nu. Comebacken i landslaget mot Skottland blev lyckad, han har fått en flytt till ett klubblag som uppskattar honom mer och han brukar lyckas rätt bra mot Ungern. 3 mål har det blivit mot Ungern tidigare och Sveriges nya rörliga anfallsspel ska väl kunna skapa chanser för Zlatan till att göra åtminstone ett ikväll.

Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibet sänder matchen live ikväll med start kl 20.00.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Fre 20:00
Sverige - Ungern
Sverige 2-3 mål
30 kr
Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Fre 20:00
Sverige - Ungern
Ibrahimovic gör mål
31 kr

2 kommentarer till “Sverige och Zlatan brukar trivas mot Ungern

  1. sverige spelar bättre spel och fick resultatet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *