Newcastle vinner med två baljor

Nu är det lördag igen och landslagsfritt vilket brukar innebära monsterutbud på spel.  Inte det lättaste att välja ut rätt objekt ibland men det stoppar oss inte från att försöka och det har ju gått bra hittills. I England spelas det många favorittyngda matcher vilket sällan ger vettiga odds. Jag tittar därför på nykomlingsmötet mellan Newcastle och Blackpool.

Förra året när dessa två möttes vann skatorna från norr ganska komfortabelt. På hemmaplan krossades Blackpool med 4-1. Newcastle har återigen lyckats bättre än jag trott och var definitivt närmast segern mot mitt Wolves senast trots att vi försökte mörda Barton på plan. För lag som troligtvis hamnar i botten finns det matcher som man måste vinna för att klara sig kvar. Detta är väl inte det för något av lägen än men de lär se den som en match de kan vinna och i Newcastles fall, en de ska vinna. De lär trumma på bra på hemmaplan.

Blackpool har börjat mycket bättre än folk förutspått. Det gjorde ju i och för sig Burnley senast också och vi vet ju vart de hamnade. De borde inte ha mycket att hämta här men den raka ettan ger inte mycket spelvärde tycker jag. Handicap-spelet däremot. Får Newcastle bara hål på motståndarna så blir det nog några mål.

Våra vänner på kompistips kröner dagen med ett antal tips på bland annat Zlatans Milan (ja, han äger dem…)

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Newcastle - Blackpool
Newcastle (0-1)
31 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *