KAIS Mora får det svårt i Superligan

Det är inte ofta jag spelar så låga odds som 1,35 men idag kan jag inte låta att spela Umeå City till hög insats hos Bwin när de möter nykomlingen KAIS Mora i premiären i Superligan.  Mora har helt enkelt inte en trupp som är bra nog för Superligan och får lita för mycket på juniorer.

KAIS Mora gled in på en räkmacka till Superligan i september när Västerås var tvungna att dra sig ur. Problemet var bara att de var inställda på att spela i Allsvenskan och hade sålt sina bästa spelare. Truppen är riktigt ung och det är för mycket ansvar som vilar hos juniorer och spelare utan rutin från högsta serien. Idag är dessutom en av få rutinerade spelare, Kristian Holtz, osäker p.g.a. ett snedtramp på träning. Det är ett stort steg upp att spela i Superligan och det kan bli för mycket. Tränaren har också uttryckt oro om att laget inte räcker till i det fysiska spelet. Det blev storstryk mot Falun i en träningsmatch nyligen med hela 1-12 och de blev stundtals utrullade. Ungdomlig entusiasm räcker inte hur långt som helst. Umeå City stannade uppe ifjol med hyfsad marginal till slut och borde gilla sina chanser idag.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 19:00
KAIS Mora - Umeå City
2
23 kr

3 kommentarer till “KAIS Mora får det svårt i Superligan

  1. Daniel den skrev:

    Ser stabilt ut inför de sista minuterna. Vaxar röven om den inte går in

  2. John den skrev:

    1-9 till slut. Sån klockren tvåa, kunde inte bli nåt annat. Det får bli rövvaxning en annan dag 😉

  3. Daniel den skrev:

    Attans….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *