Färjestad för starka för Södertälje i dag

Elitserien är som sagt igång igen och det var inte för många skrällar i första omgången. De förväntat täta matcherna blev täta och de som skulle vinna vann. Nu börjar omgång två med två av topplagen i spel, Färjestad och Hv71. Spelvärdet finns mest hos Färjestad som spelar borta mot Södertälje.

Färjestad började med seger mot SAIK senast i en match där de förlorade skotten med 50-18. Torpet i mål gjorde en riktigt bra insats. Gör han en liknande insats idag så finns det inte mycket som tyder på att Södertälje ska kunna plocka några poäng. FBK lär sakna Wallin som skadade sig senast men istället har de tillbaka Åslund. Axelsson finns att tillgå också så anfallskraft finns det gott om ändå. Segern i första matchen tar bort pressen på laget något som kanske kan spela ut lite mer i dag.

Södertälje började riktigt illa mot Luleå. Skotten i matchen slutade 16-11 till Södertälje vilket inte är så imponerande. Viktige Pakaslahti saknas igen men Latikainen borde vara tillbaka i laget. Förra året svarade Latikainen för varierande insatser när han spelade för Färjestad. Södertälje kommer få en tuff match idag och antagligen ett mycket tufft år i kampen om att få stanna kvar i Elitserien.

Tvåan ger oss 2,20Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/?affiliate=365_054477″ target=”_blank”>Bet365 vilket jag tycker är generöst.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 16:00
Södertälje - Färjestad
2
35 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *