Tight möte väntas mellan Manchester City och Liverpool

Det blir riktigt kul att se toppmötet mellan Manchester City och Liverpool ikväll med alla stjärnor som kommer få spela. På förhand ser det ut att bli en taktisk match mellan två defensivt skickliga lag med duktiga managers. Då Man City spelar hemma och har fler matchvinnare så tror jag att om något lag ska vinna så blir det dem. Därför testar jag Man City (+0) till 1,83 hos Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/?affiliate=365_054477″ target=”_blank”>Bet365. Jag testar också en liten peng på under 1,5 mål till 3,00 hos Ladbrokes.

Man City har inte fått spelet att funka riktigt än så länge, men det är inte undra på med tanke på alla förändringarna i truppen. Mot Spurs såg man dock potentialen då de hade ett snabbt fint passningsspel och agerade med pondus. De som förväntar sig stordåd får nog vänta lite till innan det verkligen klickar i sista tredjedelen av planen. Defensiven såg dock bättre ut, trots Spurs alla chanser i början, och speciellt Hart, Kompany och Kolo Touré imponerade. Det påminner mig lite om när Svennis tog över och de hade ett nytt lagbygge på gång. De var inte så vassa framåt men var stabila. Slog t ex. ett rekorddåligt Derby med bara 1-0 hemma.

Både Hodgson och Mancini är taktiskt skickliga och jag förväntar mig en trevande inledning där lagen känner på varandra. Det lär spelas med ett par defensiva mittfältare i båda lagen och jag tror inte det lär chansas för mycket då inget av lagen vill halka efter i toppen. Ska något lag vinna idag så tror jag på Man City. De har hemmaplan, brukar höja sig lite extra mot topplagen och Liverpool brukar inte vara för bra på bortaplan.  Det känns som att det blir små marginaler som avgör och italienaren Mancini nöjer sig säkert med 1-0.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 21:00
Manchester City - Liverpool
Man City +0
50 kr
Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Mån 21:00
Manchester City - Liverpool
Under 1,5 mål
12 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *