Castleford har mest motivation i Yorkshirederbyt

Två saker gör att jag lutar åt Castleford Tigers i Yorkshirederbyt mot Leeds Rhinos ikväll: motivation och högre prioritering av ligaspelet. Jag testar Castleford +9,5 till 1,90 hos Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibet. Jag spelar även på Castlefords första try innan 17:00 minuter till 1,85 hos Sportingbet då de bör komma ut heltända och har lyckats bra framåt det senaste.

Leeds är redan klara för slutspel medan Castleford ligger två poäng under slutspelsstrecket. De kämpar först och främst mot Crusaders som har den sista platsen just nu med tre matcher kvar. Med tanke på att Castleford ska möta St Helens borta i sista omgången så kan det krävas en seger idag för att inte behöva förlita sig på andras resultat för mycket. Hemmaarenan The Jungle lär koka och Leeds lär inte få komma och plocka 2 poäng hur som helst. De spelar ofta tighta matcher och om de nu lyckas vinna så tror jag inte att det blir med stor marginal.

Leeds har dessutom ett besök  på Wembley i tankarna då de vann en tuff cupsemi mot St Helens i lördags. Då de redan är i slutspel så kan det hända att motivationen inte är helt i topp. Viktige hookern Buderus missar dessutom matchen idag.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Fre 21:00
Castleford - Leeds
Castleford +9,5
54 kr
Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Fre 21:00
Castleford - Leeds
Castlefords första try innan 17:00 min
32 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *