Hörnspel Grekland – Argentina

Både Argentina och Grekland har varit duktiga på att skaffa hörnor hittills i VM. Nu när Grekland måste gå för seger och Argentinas reserver vill visa vad de går för så känns chansen att det blir en del ikväll hygglig. Över 10,5 hörnor spelas till fina 2,11 hos Pinnacle.

Argentina har vunnit hörnorna med 10-4 (vs Nigeria) och 6-2 (vs Sydkorea) i sina matcher medan Grekland har vunnit dem med 11-3 (vs Nigeria) och 11-6 (vs Sydkorea). Argentina har haft väldigt mycket boll hittills och när de försöker tråckla sig igenom försvarsmurarna så har de skaffat en hel del hörnor. Grekland kör däremot mycket mer inlägg mot sina huvudstarka anfallare och skaffar fler på det sättet. De slår ofta mycket mer inlägg än sina motståndare.

Argentina kommer lufta en hel del spelsugna reserver idag och de bör kunna ställa till det för Greklands försvar, trots att laget i praktiken redan är klart för åttondelsfinal. Grekland måste satsa för 3 poäng och har inte riktigt fantasi eller skill nog för att spela annat än ett direkt offensivt spel.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tis 20:30
Grekland - Argentina
Över 10,5 hörnor
33 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *