Morgan fixar betydligt fler runs än Collingwood

Eoin Morgan har verkligen levererat för England i World Twenty20 så William Hills 1,80 på att Morgan lyckas bättre som batsman än hans kapten Paul Collingwood är absolut värt att testa.

Morgan har varit lagets bäste batsman i 3 av 5 matcher och har samlat ihop många fler poäng än Collingwood, som ännu inte har haft någon längre streak vid slagträet. Collingwoods högsta är 16 runs och han snittar bara 7,8 runs per match. I dessa 5 matcher har han bara lyckats bättre än Morgan en gång men då slogs båda ut ganska tidigt. Morgan har däremot i flera matcher samlat ihop fler runs än vad Collingwood har gjort totalt.  Om båda spelarnas form fortsätter i samma stil så ska den här definitivt gå in fler än 55% av gångerna.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tor 17:30
England - Sri Lanka
Morgan mer runs än Collingwood
40 kr

3 kommentarer till “Morgan fixar betydligt fler runs än Collingwood

 1. Daniel den skrev:

  Återigen…. Morgan spelar inte va?
  Fattar inte ett skit av scoreboarden jag tittar på (angående hur det går) men ingen morgan i line-ups iaf

 2. John den skrev:

  De har inte slagit än vettu. Jag antar att jag kan rätta mina tips hur som helst och ni kommer inte märka nån skillnad 🙂

 3. John den skrev:

  Om det bara hade funnits mer tid så hade den här lugnt gått in. Collingwood ute efter bara 10 runs och Morgan slår en fyra på första försöket. Pietersen hann få sina runs iaf.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *