Millwall tar revansch för fjolårets finalförlust

Play-off-finalen mellan Millwall – Swindon blir den sista engelska matchen jag tippar för säsongen. Millwall har känts som det stabilare laget på senare tid och deras rutin från fjolårets final tror jag är värdefull. Därför spelar jag Millwall till 2,20 hos Expekt” href=”http://media.expekt.com/affiliates/redirect.aspx?pid=43940&bid=1872″ target=”_blank”>Expekt.

Millwall gav det stabilare intrycket i semi-finalerna mot Huddersfield och det kändes aldrig som om deras plats i finalen var i fara. Laget har en trygghet i sin formation och en härlig inställning. Player of the year Dunne är borta ännu men Smith har ersatt bra och försvaret är svårmött. De har mindre tekniska spelare än Swindon, men med tanke på den kritik Wembleys gräs har fått så kan det ändå bli svårt att få till spelet helt som önskat. Mycket kommer handla om attityd och mental styrka. Det har Millwall i överflöd och de har även extra tändvätska efter fjolårets finalförlust mot otippade Scunthorpe (2-3) där de tappade en ledning sent. De vet hur det är att spela final nu och lär inte underskatta årets underdogs.

Swindon har mer vana av att ligga i nedre halvan av tabellen och frågan är hur kan anpassa sig till en sån här stor match. De hade marginalerna på sin sida i returmötet mot Charlton, då de blev utspelade en stor del av matchen och fick till förlängning efter att ha fått ett mål till skänks. De har inte varit lika tighta i försvaret den senaste månaden och nu är kaptenen och mittbacken Greer avstängd efter en idiotstämpling mot Charlton. Lescinel kommer troligen flytta in i mitten och jag är tveksam till att han kommer att skapa den trygghet som behövs där mot Morison och Harris.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Millwall - Swindon
1
50 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *