Kvalreturer brukar öppna upp åt båda hållen

Swindon har med sig 2-1 från första play-off-mötet mot Charlton men vet att det lär straffa sig om de bara försöker försvara sin ledning när de möts på the Valley ikväll. Returmöten brukar kunna bli spännande, svängiga affärer och jag känner att båda lagen ska ha god chans att hitta nätmaskorna idag. Båda lagen gör mål finns till 1,80 hos bl a Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibet.

Som man såg i returmötena i the Championship så kan det bli mycket händelserikt när en plats i play-off-finalen är så nära. Cardiff – Leicester slutade 2-3 och Forest – Blackpool slutade hela 3-4. Både Charlton och Swindon brukar bygga sitt spel från försvaret i vanliga fall men en sån här match kan bli annorlunda. Swindon har dessutom verkat mer generösa bakåt den senaste tiden och i alla deras senaste 6 matcher så har båda lagen nätat. Men de har skickliga spelare framåt och framförallt stjärnskottet Austin och Ward gjorde det jobbigt för Charlton senast. Coachen Danny Wilson har sagt att de ska spela positiv fotboll idag och de lär säkert få chanser när Charlton försöker vända underläget. Swindon har spelare som kan straffa dem på kontring. Med tanke på att laget var nära  nedflyttning när Wilson tog över så är pressen snarare hos större klubben Charlton som hör hemma i högre divisioner. Swindon har inte förlorat mot Charlton den här säsongen på tre möten och de vet att de kan göra mål mot det favorittippade laget (2-1, 1-1, 2-2).

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 20:45
Charlton - Swindon
Båda lagen gör mål
35 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *