Chelsea tar ofta chansen från 11 meter

Det här tipset är såklart en chansning men det finns en del saker som gör att jag blir sugen på att testa Chelsea gör mål på straff i FA-cupfinalen mot Portsmouth till 6,00 hos Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibet.

Matchbilden i finalen lär väl utan tvekan bli att Chelsea har stort bollinnehav och Portsmouth försöker hålla tätt och se om de kan få en öppning på en spelvändning. Pompey lär säkert kunna streta emot bättre än vad många tror men till slut kan jag bara se ett lag som vinner. Pompey har i många matcher börjat lovande men strulat till det genom att skjuta sig själv i foten. Bakåt gör de många tabbar och varken James eller hans backlinje är särskilt pålitliga. När Chelsea gång på gång kommer att trycka på så känns chansen till att nåt händer som gör att en Pompeyspelare måste ta en foul i boxen inte helt orimlig alls. Pressen av att det är final kan också påverka då många i laget har ingen eller liten rutin av såna stora matcher.

I ligan fick Chelsea mest straffar av alla, 12 stycken på 38 matcher vilket ger ett snitt på drygt en var tredje match. Både Lampard och Drogba är säkra skyttar så de satte 11 av dessa. Portsmouth, bottenlag som de är, gav bort 9 straffar varav 8 sattes (mest i ligan). Chelsea har dessutom satt en straff i 3 av de senaste 5 inbördes mötena. Jag hade kunnat lira både att något lag får straff eller att något lag sätter en men det känns mindre troligt att Pompey får en idag. Samtidigt är Chelsea så rutinerade och säkra så högoddsaren 6,00 kändes roligare att testa.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Chelsea - Portsmouth
Chelsea gör mål på straff
22 kr

2 kommentarer till “Chelsea tar ofta chansen från 11 meter

  1. Daniel den skrev:

    Close. Korkat av Brown att lägga in benet där även om Lampard filmade

  2. John den skrev:

    Retfullt att Lampard som aldrig missar annars brände just den här. Han verkar värma upp inför Englands VM-kampanj. Inte lovande för oss 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *