Chelsea är i fantastisk målform

Chelsea tog storstilat hem Premier League efter att ha krossat Wigan med 8-0 i sista omgången. De tre sista matcherna mot Stoke, Liverpool och alltså Wigan tog man maximala 9 poäng, gjorde 17 mål och släppte inte in ett ända. Chelsea vann i år samtliga matcher mot toppkonkurrenterna Manchester United, Arsenal och Liverpool och måste ses som värdiga ligamästare.

I morgon spelas finalen av FA-cupen och Chelsea har chansen att ta hem den prestigefyllda dubbeln. Finalmotståndare är mycket överraskande Portsmouth som stått för en bedrövlig insats i Premier League den gångna säsongen och slutade överlägset sist. När de båda lagen möttes senast i Portsmouth vann Chelsea med 5-0. Då hade i och för sig Pompey inte mycket att spela för samt att de hade massor av skador.

Matchen spelas i London på Wembley.

Jag har hittat tre spel på den här matchen jag tror på:
Chelsea att vinna och hålla nollan till 1,75 hos Bet 24.
Chelsea -1,5 till 1,60 hos Betway (vinst om Chelsea vinner med 2 mål eller mer).
Halvtid/Fulltid, 1/1 till 1,57 hos Ladbrokes. (vinst om Chelsea leder i halvtid och efter full tid).

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Chelsea - Portsmouth
Chelsea -1,5
98 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *