Tottenham sparar inte på krutet

Det blir spel på vad de flesta, inklusive mig själv, anser vara denna veckas säkraste match på stryktipskupongen – Tottenham mot Portsmouth.

Tottenham har hittills gjort en mycket bra säsong trots en hel del skadebekymmer. De innehar för tillfället fjärdeplatsen i ligan och har nyligen avancerat till semifinal i FA cupen.
Tottenham har 4 raka segrar, hemma på White Hart Lane är de riktigt starka med 10 segrar på 15 ligamatcher denna säsong. Portmouth klarade lika här ifjol men innan dess har Tottenham 5 raka segrar. Tottenham saknar som vanligt många spelare, Jermain Defoe, Ledley King, Jermaine Jenas med flera. Eidur Gudjohnsen ersatte Defoe senast och gjorde det bra.

På grund av rutten ekonomi har Portsmouth straffats med 9 poängs avdrag, vilket i praktiken betyder att laget spelar i Championship till hösten. I förra omgången lekte Chelsea på Fratton Park och vann med hela 5-0. Ricardo Rocha och Tommy Smith knockades båda av Chelseaspelare och tvingas ansluta till Pompeys redan knökfulla sjukstuga.

Pompeys tränare Avram Grant kommenterar skadeläget så här: “It’s not good. But since the transfer window when we lost players and couldn’t bring in new ones we knew we would have problems if we got some injuries.”, “We have a lot of injuries.”, ”But that’s part of the game and we have to deal with it – we will continue fighting. I hope that someone else will take their chance and show that they deserve it.”

Tottenham har både motivationen och klassen att slå Portsmouth med många mål. Ett spel på Tottenham (-1) till 1,70 hos Interwetten och ett på Tottenham (-2) till 2,80 hos Bwin.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Tottenham - Portsmouth
Tottenham (-2)
40 kr

3 kommentarer till “Tottenham sparar inte på krutet

  1. John den skrev:

    Helt otroligt hur många spelare som saknas totalt sett i de båda lagen. Att O’Hara inte får spela för Pompey är deras största avbräck annars. Sällan jag vågar tippa -2 om det inte är nåt absolut storlag men Pompeys elva kommer inte se skräckinjagande ut kan man säga.

  2. Daniel den skrev:

    Pompey kanske blir farliga när de inte har något att förlora men skulle bli förvånad om de inte för spö med minst två mål åtminstone

  3. John den skrev:

    De kämpar på tappert i vanliga fall men idag saknar de alldeles för många viktiga spelare för att kunna störa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *