Shrewsbury kanske lite skakigt efter förlusten mot Grimsby

Svårt att hitta bra spelvärde i dag även om det spelas mycket matcher. Jag väljer i slutändan att spela på Rochdale som går som tåget i League 2. I en mycket svår match i dag mot Shrewsbury borta testas de ordentligt. Tvåan ger 2,55 på Expekt” href=”http://media.expekt.com/affiliates/redirect.aspx?pid=43940&bid=1872″ target=”_blank”>Expekt.

Shrewsbury var riktigt usla mot Grimsby senast och de lär har hört ett och annat hårt ord från tränaren Paul Simpson. Som tur är så får de tillbaka en av deras viktigaste spelarna, Shane Cansdell-Sherriff, men saknar fortfarande Dean Holden. De kommer att behöva sitt försvar på topp i dag. Rochdale har spottat in flest mål i ligan och Shrewsbury gär inte överdrivet mycket mål själva.

Rochdale flyger som sagt fram i ligan och leder League 2 med sex poäng före Bournemouth. De klarade bara 1-1 mot Lincoln senast vilket knappast är tillräckligt bra. De behöver höja sig betydligt i dag men bra motståndare brukar ha den effekten på lag. Nu har de en tuff motståndare i Shrewsbury som de mosade med 4-0 i December. De har ett litet psykologiska övertag på sina motståndare. Rochdales form är väldigt bra förutom några plumpar på hemmaplan. Tur att de spelar borta i dag.

Shrewsbury är bra men Rochdale är bättre i grunden och brukar få med sig poängen. Shrewsbury vinner oftast knappt och hjälps inte av förändringar i backlinjen. Tvåan känns bra men var konservativ med insatsen. Jag spelar själv 4% av kassan.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Shrewsbury - Rochdale
2
67 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *