Ofta mål åt båda håll när Roma möter Bologna

Roma är fortfarande med i titelstriden men om de ska ha en vettig chans så måste de släppa in färre mål och lyckas bättre på bortaplan. Bologna är inget ställe man åker till och tar poäng hur som helst och de har stört Roma många gånger förut. Jag testar båda lagen gör mål till 1,80Bwin.

Roma har visat under säsongen att de kan få problem mot vilket lag som helst på bortaplan. Bottengäng som Livorno, Siena, Atalanta och Catania har alla lyckats göra minst ett mål mot dem. Bologna har anfallare som Di Vaio, Adailton och Zalayeta som alla är kapabla till att skapa problem för Roma. Idag är dessutom duktige mittbacken Juan avstängd för bortalaget. Båda lagen har lyckats göra mål i 8 av de senaste 9 ligamatcherna så det känns värt att testa det spelet till 1,80. Roma är tillsammans med Genoa det mest pålitliga laget i ligan när det gäller att se mål.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 20:45
Bologna - Roma
Båda lagen gör mål
40 kr

1 kommentar till “Ofta mål åt båda håll när Roma möter Bologna

  1. Daniel den skrev:

    Med kvarten kvar börjar det bli dags för bologna att måla. Heja!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *