Messi gör första målet

Lionel Messi är fullkomligt glödhet, kanske i sitt livs form. 8 mål på de 4 senaste matcherna talar sitt tydliga språk.. I de två senaste matcherna har han gjort första målet i matchen. Jag spelar på att Messi gör mål till oddset 1,66, och även att han blir första målskytten i matchen till fina 4,0 hos Bet365.

Jag tror det finns goda chanser att Zaragoza blir rejält överkörda av Barca ikväll. Världens bästa klubblag med världens kanske bästa spelare i storform, på jakt efter ännu en titel är inte att leka med. Just nu leder Real Madrid ligan, på samma poäng som Barca fast med bättre målskillnad. Att göra många mål i sådana här matcher kan få stor betydelse när La Liga ska summeras i slutet av säsongen.

Zaragoza spelade 0-0 mot bottenkonkurrenten Santander i förra omgången. Det är inget resultat som skrämmer ett lag som Barcelona.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 21:00
Real Zaragoza - Barcelona
1a målskytt: Messi
30 kr

5 kommentarer till “Messi gör första målet

 1. Daniel den skrev:

  Gött med lite grönt. Nu får du gärna missa din sista. Det räcker med två satta 🙂

 2. Daniel den skrev:

  Förövrigt en riktigt pinsam insats av Zlatan hittills (87e min)

 3. John den skrev:

  Mm, han var riktigt blek de delar av matchen jag såg. Det verkade inte direkt klicka mellan honom och de andra i laget heller.

 4. Daniel den skrev:

  Faktiskt inte. Tycker att hans dåliga form inte enbart är hans fel. De är ju inte supersugna på att passa till honom vad jag kan se. Juste av Messi att låta Zlatan ta straffen i slutet. Vet inte om det var hans beslut men han behövde verkligen målet

 5. John den skrev:

  Delvis för att han rör sig lite dåligt och förväntar sig bollen i fel lägen. Men ibland undvek de honom. Det kanske ligger nåt i det som skrivs i tidningarna om att han inte passar in i gruppen eller vad det nu var.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *