HV71 är bättre i slutspel

HV71 har knappast rosat marknaden den senaste tiden men tankarna har nog legat på slutspel en längre tid. Nu är vi där och vi får se om de är redo. Timrå har fått kämpa hårt för att få vara med och leka. Kan kanske vara lite slitna och jag tror att HV71 vinner även om det säkert blir tight. 2,40 bjuder Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibet på.

Äntligen är det dags för SM-slutspelet i ishockey och vi är förbi serielunken. För mitt lag, Färjestad, har det varit en tuff säsong efter att ha släppt många spelare inför säsongen. Andra lag har fått behålla betydligt fler spelare. HV71 är ett utav dem. De har ett bra lag som vanligt och denna gång verkar inte Davidsson gå runt med en mystisk skada. Deras rutin när det gäller att gå långt i slutspel borde räcka en bra bit. Timrå har verkligen fått jobba hårt för att ens vara med här. De har några bra spelare som Sonnenberg och Lindbäck men Timrå vinner inte på deras kvaliteter utan som ett lag. Varje spelare måste ta ansvar på isen för att hålla HV borta. Med bättre offensiv och en minst lika bra, och mer rutinerad, målvakt så har de en bra chans att vinna här.

Det är dock slutspel och allt kan hända. Timrå behöver en bra start för att känna att de är med i serien. Jag rekommenderar att man inte satsar alltför stora summor.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tor 19:00
Timrå - HV71
2
48 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *