Calgary Flames jagar slutspelsplats

Calgary Flames jagar intensivt en slutspelsplats. Att förlora mot Minnesota häromdagen måste sticka som salpetersyra på lilltån. Nu möter de en annan slutspelskandidat som ligger några platser under dem i divisionen, Anaheim. Calgary kommer att vara oerhört taggade i dag och jag tror att de vinner. Bästa oddset tittar jag på Betsafe” href=”http://www.betsafe.com” target=”_blank”>Betsafe. 2,15 erbjuder dem.

Calgary Flames säsong har varit en berg och dal-bana där de ibland varit divisionens bästa lag och riktigt stabila. Sedan hamnar de i svacka som förstör så mycket av det som de byggt upp. Nu gäller det att de plockar fram elden som återfinns på logotypen och kämpar för de har ett antal poäng att ta igen på Detroit. Förlusten mot Minnesota hjälpte in men de var knappast chanslösa i den matchen. Någon dags vila har de fått nu vilket borde göra dem gott. Iginla lär få fart på sina medspelare.

Anaheim är ett av mina favoritlag att tippa. De har lyckats plussa på mina olika konton flertalet gånger genom sin fantastiska hemmastyrka. De tappade dock fart efter OS och ligger en bit från slutspelsplats. De är i bra form men den gäller som sagt oftast på hemmaplan. Borta mot ett galet inspirerat Calgary måste de jobba hårt. På 11 matcher i Calgary så har Anaheim förlorat 9 och har -13 i målskillnad. Senast det begav sig var den 12 februari då Calgary vann med 3-1. Jag tror inte att ankorna räcker till och borde efter nattens match vara borta ur diskussionen.

Jag satsar 5%ettan.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 02:00
Calgary Flames - Anaheim Ducks
1
70 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *