Dags för Anaheim att vinna borta

Favoritlag att tippa dyker upp då och då. Anaheim är mitt just nu, åtminstone när de spelar på hemmaplan. Nu spelar de borta men mot ett ganska svagt motstånd vilket borde kunna hjälpa dem att ta en seger på bortaplan. Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibet har 2,15 för bortaseger.

Anaheim måste börja vinna några matcher borta också om de ska ha en chans att gå lång i slutspelet. Det mesta handlar om psyke och uthållighet då lagen i NHL ofta är ute i flera dagar som en kringresande cirkus och spelar. Anaheim kan möjligen vara lite slitnare än Edmonton i natt men det är i början av deras bortastint så de borde klara av det. Förlusten senast mot Calgary var väntad då de spelade borta, de gjorde dock en ganska bra insats och mot en svagare lag ska klassen skina igenom.

Edmonton har varit usla under året även om man lyckades kämpa till sig en seger mot LA Kings häromdagen. Innan det förlorade de mot Anaheim och ska vara lite i underläge från start.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 01:00
Edmonton Oilers - Anaheim Ducks
2
54 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *