West Ham ställs mot favoritmotståndarna i en match de behöver vinna

West Ham har inte vunnit många matcher den här säsongen, men idag mot Blackburn tycker jag att de har en bra chans att ta en 3-poängare och börja klättra upp ur bottenträsket. Flera nyckelspelare är tillbaka från skada och de möter ett bortasvagt och hårt matchat Blackburn. Ettan spelas till 2,07 hos Pinnacle.

West Ham kan nog inte önska bättre motstånd idag för att kunna ta en värdefull seger. Det har blivit vinst i alla de senaste 10 hemmamatcherna mot Blackburn och man måste gå tillbaka till april 1994 för att hitta senaste Blackburnvinsten här. Goda nyheter idag är att viktiga trion Parker, Ilunga och Cole har blivit kvitt sina skador och har goda chanser att starta. Speciellt Cole är ovärderlig för deras offensiv och ett anfallspar med han och lovande Nouble skulle kunna orsaka många problem.

Blackburn har spelat mycket det senaste i och med att de också har haft Carling Cup att tänka på. Det finns risk att de är lite slitna och de har inte speciellt mycket kvalité på djupet. Det är inte bara på Upton park som de inte trivs, de har bara vunnit en bortamatch på hela säsongen. De har förlorat 8 av 11 matcher och gjort ynka 8 mål totalt i dessa. Jag ser inte att de har så stora chanser att bryta mönstret idag heller.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
West Ham - Blackburn
1
40 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *