Djurgården och Napoli på en dubbel

Djurgården och Jimmie Ölvestad är i utmärkt bra form. 4 raka segrar och nu senast 7-2 på bortaplan mot Modo. Djurgården var ruskigt effektivt i den matchen.. 7 gjorda mål på 19 skott. Modos målvakt Niklas Svedberg byttes ut efter 3-0 utan att ha räddat ett enda skott. Matchens artist var Jimmie Ölvestad som gjorde 5 mål och 1 assist. Totalt har han nu gjort 15 mål på 33 matcher vilket är personligt rekord.

Motståndare för dagen är Timrå. Anton Lander och Magnus Pääjärvi-Svensson är tillbaka från JVM men det är inte helt klart om de spelar. Oavsett om de spelar eller inte ser jag inte hur Timrå ska kunna ta någon poäng här. Timrå har 5 raka förluster och har förlorat de 4 senaste mot Djurgården i Stockholm.  1,72 på Djurgården är taget!

Sampdoria inledde säsongen starkt och var serieledare ett par gånger fram till omgång 7. I omgång 10 åkte de på storstryk mot Juventus, 5-1, och sedan dess har det bara gått utför. Endast 1 seger på de 10 senaste omgångarna har gjort att laget nu dalat till en tionde plats i tabellen. Dagens match mot formstarka Napoli borta på Stadio San Paolo blir ingen lätt nöt att knäcka för Del Neris mannar. På bortaplan har Sampdoria 5 raka förluster..

Napoli har 11 raka utan förlust i serie A. I förra matchen besegrades Atalanta i Bergamo med 2-0 efter mål av Pazienza och Quagliarella. En nackdel för hemmalaget är att hela 7 spelare inte får spela nästa match om de får ett gult kort i matchen mot Sampdoria. Napoli är betydligt sämre om de tvingas spela utan sina bästa spelare. Jag tror ändå att de vinner, oddset 1.91 på hemmavinst är för bra för att motstå!

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Djurgården - Timrå
1
72 kr
Sön 15:00
Napoli - Sampdoria
1
229 kr

2 kommentarer till “Djurgården och Napoli på en dubbel

  1. Daniel den skrev:

    Du fick in den till slut. Målet kom lite ur ingenting men det är väl vad lag med flyt gör. Tight nu

  2. Viktor den skrev:

    Målet kom lite ur ingenting ja.. men det var inte orättvist att Napoli vann matchen tycker jag. De hade det mesta av spelet och de hetaste chanserna. Dessutom hade de en till boll inne som ytterst tveksamt blev bortdömt för offside.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *