America vinner oddskampen åt mig

Jag missade ju tyvärr på Ryssland tidigare idag. Jag vet inte vad svenskarna lade i sina drinkar men något starkt var det. Ett bortdömt mål för ryssarna vid 1-2 spelade kanske in också? Nåväl, nu är jag där jag är och mitt sista hopp är att Viktor missar sina tips samtidigt som att mitt tips på America här vinner. Detta kommer att vara det sista som händer i oddskampen denna månad så det blir nog intressant och nervöst att följa. America vet jag mycket lite om men det är ett av de lagen som man alltid lyckas se vinna. Lite som med Barcelona i basket. Kan inget om dem heller men de vinner hela tiden. Eftersom jag inte tippade Arsenal över 2,5 och Roma över 2,5 så kommer det vara surt om jag missar segern sista dagen här.

Skönt att jag hade rätt om Atleticos chanser idag. Jag hoppas att jag har rätt om att Florida är lite väl stora favoriter också.

Ettan spelas till oddset 1,42 på Betsson” href=”https://www.betsson.com/web/sv/sportsbook/?” target=”_blank”>Betsson. Det ger mig precis så mycket jag behöver med insatsen 110 kronor. Tack och hej.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 23:30
America (mex) - Indos
1
46 kr

1 kommentar till “America vinner oddskampen åt mig

  1. Daniel den skrev:

    Ett självmål räcker för mig. Knappast reken jag är mest stolt över men kunde ju inte låta viktor smyga sig upp sista dagen sådär 🙂 Nu är allt rätt i världen igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *