Klassiskt derby i Rom

Förutom Barcelona och Real Madrid är Mallorca laget som har full pott på hemmaplan i årets Primera Division. Mallorca har 6 segrar av 6 möjliga och imponerande 16-2 i målskillnad. I eftermiddag kommer Real Zaragoza på besök. Zaragoza har spelat dåligt på bortaplan i år och har endast fått med sig totalt 2 poäng av 18 möjliga. Dessutom störs laget av skador och annat. Enligt uppgift saknar Zaragoza Uche, Arizmendi, Braulio, Ponzio, Pulido och Ewerthon.

”Il Derby della Capitale”, derbyt mellan Roms båda storklubbar har kallats världens hetaste derby! Inför matchen är Roma klara favoriter. De är ett bättre lag än Lazio och har bättre form. Även om inte spelet har stämt till hundra har de fått med sig bra resultat. Totti, Vucinic och resten av Roma är helt klart på uppgång!

Lazios säsong hittills har varit en stor besvikelse. Fansen är inte glada av att se sitt lag ligga på en 15:e plats i ligan, endast 1 poäng ovanför nedflyttningsstrecket. Roma ställer upp med bästa laget medan Lazio saknar avstängde Cruz samt Siviglia, Mauri och Manfredini som är skadade. Lazio har tidigare vunnit derbyn mot ett bättre spelande Roma, men jag tror att sannolikheten är låg denna gång.

Roma-Lazio visas på TV klockan 20:45 i kanal 9.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 17:00
Mallorca - Real Zaragoza
1
10 kr
Sön 20:45
Roma - Lazio
1
27 kr

2 kommentarer till “Klassiskt derby i Rom

  1. Pingback: oddskampen » Mallorca trivs på hemmaplan

  2. Pingback: oddskampen » Målet som avgjorde Romderbyt (video)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *