God Jul önskar vi på Oddskampen

Satt och funderade på om man skulle vänta till julafton verkligen börjat för att posta för det är ju inte riktigt jul förrän då. Jag kommer frångå lite principer här för att nå ut till er som lägger er 5 timmar före mig. Jag har ju NHL-matcher att hålla koll på i natt. Både för min och er skull. Har jag tur så får jag en fantastisk julklapp under nattens gång och jag får gå upp i ledning i Oddskampen.

Men eftersom inte livet kretsar kring singlar, odds och spelbolag så får vi här på Oddskampen önska alla som både läser och skiter i det vi skriver en riktigt God Jul. Det tänker vi ha och låt er inte gräva ner er för att så många matcher ställs in just nu. Utnyttja snön och åk pulka, mula en mula eller annat vis underhåll dig under tiden som världen återhämtar sig från den mörka tid som kallas vinter.

Återigen, God Jul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *