Fördel Liverpool i kvällens viktiga match

Aston Villa – Liverpool blir en mycket viktig match i kampen om fjärdeplatsen och Champions League-spel. Det ser jämnt ut på förhand men jag tror att Liverpool med sin erfarenhet av stora matcher kan knipa alla 3 poängen. Bortavinst finns till 2,45Expekt just nu men lär sjunka mer snart.

Liverpool har sällan imponerat den här säsongen men kan fortfarande leverera när det gäller, som när de vann mot Man United 2-0 eller Everton 2-o. De ligger 5 poäng bakom Villa, som ligger på 5:e plats, och 7 poäng bakom Spurs som, just nu har den åtråvärda fjärdeplatsen. Ska Liverpool ha en chans att knipa den så är det såna här matcher de borde vinna.

En fördel för Liverpool är att de har mer rutin av såna här situationer än Aston Villa. Villa startade fint ifjol med men tappade stinget vid den här tiden på året och gled neråt i tabellen. De har mer att förlora och Liverpool tror jag har fördel av att vara jagande lag. Villa fick en tung 0-3-förlust senast mot ett annat topplag (Arsenal) och jag tror att de är på väg neråt. Nu har de en dags mindre vila än bortalaget och måste ladda om för ännu en stor match. Nu är också Heskey och Ashley Young borta. Den senare är ett särskilt stort minus då Villa gör mängder av mål från fasta situationer och Young lägger dem bäst i laget.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tis 20:45
Aston Villa - Liverpool
2
65 kr

2 kommentarer till “Fördel Liverpool i kvällens viktiga match

  1. Daniel den skrev:

    Sicket jäkla megaflyt 😛 I min match tappade Bolton 2-0. Pinsamt att se

  2. John den skrev:

    Det var inte så rättvist men det är bara att tacka och ta emot 🙂

    Hade jag inte tippat så hade jag varit riktigt irriterad. Hatar annars när storlagen vinner sådär tursamt i slutet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *