Barca gör sitt jobb ikväll

Efter att ha haft flera tuffa matcher i rad så får nu Barcelona en lättare uppgift i Xerez borta. Men även om det är stor klasskillnad mellan lagen så tror jag inte att det blir en ren utklassning från Barcas sida. De lär komma hit och göra sitt jobb, vilket är att ta en stabil 3-poängare. Xerez lär backa hem rejält och göra det svårt för Barca, men i slutändan ska det bästa laget få med sig en seger.

Barca lär rotera lite i truppen och vi kan förvänta oss att vissa av stjärnorna inte kommer att starta. Det har varit ett par tuffa matcher nu och Guardiola lär vilja ha de viktigaste spelarna fräscha till den luriga bortamatchen mot Deportivo på lördag. Har de en stabil ledning i andra halvlek så lär de nog spela av matchen genom att göra det de är bäst på – att hålla i bollen. Jag kan se det sluta 0-2 eller något liknande. Xerez har svårt att göra mål och Barca öser inte in mål borta direkt. Idag gör de bara vad de behöver. Jag testar att spela på ”antal mål: 2-3” till 2,10Expekt.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 22:00
Xerez - Barcelona
Antal mål: 2-3
55 kr

3 kommentarer till “Barca gör sitt jobb ikväll

 1. Viktor den skrev:

  Vem räddar ditt tips om inte Zlatan! 🙂

 2. Daniel den skrev:

  Vissa har flytet nu ja

 3. John den skrev:

  Perfekt timing av Zlatan hehe. Men det borde blivit ett andra mål en stund tidigare. När Messi sköt i stolpen och Iniesta missade en sitter på övertid så trodde jag att det var one of those days..

  0-2 btw, vad var det jag sa? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *