Modo måste testas ikväll!

Det kan vara lätt att dra för stora slutsatser av Modos 5-1 mot Brynäs senast, men samtidigt kan jag inte låta bli att tippa 1:anModo – Luleå ikväll. Betfair ger oddset 2,04 och det känns mycket spelvärt.

Även om Modos alla problem inte kan försvinna på ett kick så märktes det att det fanns ny energi i laget. Det säger sig själv att laget får ett lyft när en spelare som Forsberg gör comeback, och dessutom levererar 3 målgivande passningar direkt. Dessutom vet de att Näslund också är på gång snart. Ett annat plus är att tuffe Dan Hinote lär vara spelklar ikväll. Den positiva energin kan räcka rätt långt ändå.

Luleå har ingen vidare form och har gått vinstlösa de senaste 3 matcherna. Oroväckande mycket mål har släppts in både mot Djurgården och Linköping (6 i varje). Nu har de så gott som full trupp igen, men frågan är om det hjälper. De brukar inte spela vidare bra borta. De får hoppas på att de höga förväntningarna blir för mycket för Modo och att de kan spela med mindre press.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tor 19:00
Modo - Luleå
1
47 kr

1 kommentar till “Modo måste testas ikväll!

  1. Daniel den skrev:

    Ser bra ut för tipset. Luleå verkar virriga. Hann inte hem för att lägga mitt tips på Linköping men ser ut att vinna utanför kampen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *