Genoas osäkra försvar kan leda till en del mål

Första tipset i november blir på över 2,5 mål i mötet mellan Palermo och Genoa.

Genoa har släppt in hela 13 mål på de senaste 5 matcherna och är inte att lita på defensivt. De har det dessutom ofta svårt på bortaplan. Men de har ändå kvalitéer framåt och det är inte omöjligt att de kan störa favoriterna Palermo när de går framåt. Segern mot Fiorentina senast kan ha gett dem extra självförtroende också.

Palermo är oerhört starka hemma och lär pressa på för seger för att klättra i tabellen. Senast höll de på att hämta upp ett 0-4-underläge borta mot Inter men förlorade med 3-5 till slut. Miccoli var i fin form och gjorde två mål. Sammanlagt har han gjort 5 mål på 10 matcher och han kommer vara ett av det största hoten mot Genoas backlinje.

Som lite mer kött på benen bör det tilläggas att det här  mötet har slutat med minst 3 mål de tre senaste gångerna och att Genoas matcher innehåller minst 3 mål 80% av gångerna. Överspelet finns till 1,85Unibet.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 20:45
Palermo - Genoa
Över 2,5 mål
50 kr

1 kommentar till “Genoas osäkra försvar kan leda till en del mål

  1. Daniel den skrev:

    Gott att jag inte var ensam om att behöva kapitulera. Jag var något närmare vinst dock 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *