Foppa och Näslund förstärker MoDo

Foppa är tillbaka i MoDos trupp och spelar kväll mot Brynäs i Gävle. Markus Näslund har börjat träna med laget och ska vara aktuell för spel inom några veckor. Detta ger MoDo en extra tändning. Bara Foppas närvaro får laget att lyfta sig ett snäpp.

Brynäs är det lag som både har gjort minst mål och släppt in minst mål. De är också laget som spelat flest förlängningar, 8 stycken. Där är MoDo näst mest med 7. En stor anledning till att Brynäs släppt in lite mål stavas Jacob Markström, som har agerat fenomenalt i kassen. Näst minst mål av alla lag har MoDo gjort.

Chansen till förlängning är god och oddset 4,80 är mumma!

Leksand torskade i förra matchen på bortaplan mot Malmö med udda målet. Trots förlusten gjorde de en bra match. Nu väntar en betydligt lättare uppgift med Björklöven hemma. Leksand har en del skador och Löven är lite på gång, tror ändå att skrällchansen är liten. Använder matchen som oddshöjare.. 1,33.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tis 19:00
Brynäs - MoDo
X
10 kr
Tis 20:00
Leksand - Björklöven
1
10 kr

3 kommentarer till “Foppa och Näslund förstärker MoDo

  1. Daniel den skrev:

    Om foppa kan komma ur sin svacka så jäklar du. När var någon av dem bra senast? Men i Elitserien borde de duga finfint kan man ju tycka. Funderade själv på MoDo men osäkerheten på de nya och MoDo annars usla lag gjorde mig för osäker. En tia kan vara värd…

  2. Viktor den skrev:

    Foppa spelade bra de matcher han spelade med MoDo i början av säsongen.

  3. Daniel den skrev:

    Tre ass hittills av honom. Vet inte om han varit bra men siffrorna talar sitt tydliga språk. Duger gott i Elitserien. Om inte brynäs gör något mirakulöst så ser det illa ut för tipset dock. Men för en tia var det värt det

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *