Anaheim har fått upp farten

Tre tips i vecken heter det ja. Tänkte att jag skulle ta det sista imorgon men det är ju ny vecka då. Men vänta nu…. NHL Spelas ju inatt :O Visst men tipset kommer in den här veckan och i USA spelas matchen idag så på flera sätt håller jag mig innanför ramarna. Jag har haft lite problem med att völja ut mina tips den här månaden. Vanligtvis så hittar man ett antal spelbara odds och från de väljer man ut en eller flera man tror mest på eller tror har bäst utdelning i förhållande till risk. Skillnaden på den här månaden är att nästan alla sådana beslut har blivit fel som Vancouver hemma mot LA Kings ett tag sedan. Valde bort och gick på en match som sprack. Svider…

Idag har jag spån på en ny NHL-match som jag hoppas håller. Med segern på Leverkusen så kanske känslan för rätt matcher börjat återfinna sig.

Anaheim har inte rosat marknaden i året upplaga av NHL men ser ut att ha hittat lite form. De har spelat riktigt bra de senaste matcherna och har bra facit mot deras kommande kombattanter, Phoenix.  Starkt att vinna över ett vasst Chicago också.

Phoenix är lite luriga men är i nuvarande form några trappsteg efter. Vann senast mot Dallas men har före det visat väldigt lite som tyder på at de ska ha mycket till chans här.

Anaheim i form av sin seger mot det hetaste laget i NHL, Chicago vinner nog knappt den här fighten. Etta till oddset 2.08betfair.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Mån 02:00
Anaheim Ducks - Phoenix Coyotes
1
70 kr

1 kommentar till “Anaheim har fått upp farten

  1. Daniel den skrev:

    Anaheim hade det i sina små vackra händer men släppte allt i tredje. Tyvärr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *