Tveksamt om Skottland klarar pressen

Det var en tung förlust tidigare idag när Norges damer besegrade ett Sverige som inte alls verkade klara av pressen på att leverera som favorit i en kvartsfinal. Det är bara att ta nya tag och tippa emot ett lag som verkligen har kniven på strupen.

Skottland har inget bra material att jobba med och det har synts då de inte har imponerat i kvalet hittills. Tränaren Burley är under hård press och lär sitta löst till om det inte blir 3 poäng imorgon. Skottland spelar hemma och förväntas ta kommandot i jakten på en seger. Jag är inte säker på att de kan klara av trycket mot ett Makedonien som inte behöver lastas med favoritstämpeln.

Båda lagen ligger på samma poäng och endast det laget som vinner har en realistisk chans att gå till VM via play-offs. Makedonien lär alltså inte komma hit och spela för ett kryss och det känns som att de har ett kapabelt lag som kan få med sig något från Hampden Park om Skottlands spel inte funkar och publiken blir missnöjda. Att hemmalaget ställer upp med 39-årige Weir och McManus, som inte spelat på flera månader på grund av skada, gör att det inte känns helt säkert bakåt heller. Jag testar +0,5 i handikapp på Makedonien till 2,19Betfair.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Skottland - Makedonien
Makedonien +0,5
60 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *