Sverige vinner i Budapest!

Kniven mot strupen för Sverige I VM-kvalet! Sverige bör vinna här om de ska spela VM i Sydafrika nästa sommar. I fyra av de sex spelade VM-kvalmatcherna har Sverige lämnat planen utan att göra mål. Nu är Henke Larsson skadad, Zlatan är matchotränad och Elmander har måltorka i Bolton. Det kommer att bli tufft, tätt och framför allt målsnålt imorgon på Ferenc Puskás-stadion.

Ungern ligger för tillfället tvåa i gruppen med 13 poäng, men tabellen ”ljuger”. Ungern har inlett kvalet med lättare matcher och har efter matchen imorgon kvar att möta Portugal hemma och borta, och till sist Danmark borta. Senaste gången Ungern fanns med i ett slutspel var vid Mexiko-VM 1986 och jag tror inte det blir något nu heller.

Ungern har ett historiskt övertag med 17 segrar av 41 möten lagen emellan. Men i modern tid så har Sverige plus i statistiken. I VM-kvalet 2006 vann Sverige båda mötena, och i EM-kvalet 2004 en vinst och en oavgjord.

1-0  till Sverige är ett mycket troligt resultat och det finns till oddset 7,6 hos Betfair.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 20:00
Ungern - Sverige
0-1
20 kr

2 kommentarer till “Sverige vinner i Budapest!

  1. Daniel den skrev:

    Japp visst vann vi men du är ju way off gällande resultatet 😛

  2. Viktor den skrev:

    Jag är övertygad om att Sverige hade vunnit med 1-0 om inte Ungern fått straff i 79:e minuten.. hade inte marginalerna på min sida helt enkelt – det hade du! =/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *