Överodds på att Barça vinner!

Racing Santanders enda hemmamatch i årets La Liga var i premiären mot mot Getafe, där man fick stryk med hela 4-1. Barcelona mötte samma Getafe på bortaplan för exakt tio dagar sen och vann med där med två mål mot noll.

Hemmalaget kommer få det svårt att hänga med när Messi, Xavi och Zlatan sätter fart. Fem mål sist, hur många blir det ikväll? I målet har Barça Victor Valdés som 17 minuter in på förra matchen mot Atletico Madrid slog nytt personligt rekord i att hålla nollan – 569 minuter (mer än sex matcher.)

Jag spelar på att Barcelona vinner båda halvlekarna till oddset 3,0 (!) hos Betway. Ett klart överodds enligt mig så passa på att spela! Konkurenten Betfair, som vi på oddskampen brukar spela hos mycket på grund av deras höga odds, har oddset 2,54 på samma spel. Vilket ger en fingervisning över hur bra oddset är.

Matchen visas ikväll klockan 22 på TV4 Sport och Canal+ Sport HD.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tis 22:00
Racing Santander - Barcelona
Barça/Barça
100 kr

5 kommentarer till “Överodds på att Barça vinner!

 1. Daniel den skrev:

  Testade detta spel i veckan och det sket sig då barca avgjorde för tidigt. Svårt att säga hur det blir här då Santander är lite luriga. Tightar säkert till abkåt och jobbar som djur när så ärat besök kommer. Bra odds dock

 2. Viktor den skrev:

  Barcelona avgjorde tidigt och spelade tråkfotboll i andra halvlek. Men känns ändå som mitt tips borde gått vägen. Reduceringsmålet var lite onödigt samt Barcelona skulle haft straff i slutet, när Pedro körs över bakifrån med fem minuter kvar att spela.

 3. Daniel den skrev:

  Kanske, såg matchen och skulle ljuga om jag sade att Racings ofötjänsta mål inte gav mig lite glädje 🙂 Efter min blunder med Torino så behövde jag se andras misslyckande

 4. John den skrev:

  Den borde gått in. Och till fint odds. Osis

 5. Daniel den skrev:

  Underbara santander

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *