Lockande odds på målrikt Serie A-möte

Jag slänger in ett tips för imorgon också innan oddset sjunker mer. Över 2,5 mål i Genoa-Napoli finns till 2,05Betway (var 2,10 t.o.m sent igår) och hade det funnits några fingrar att bita av så hade jag gjort det.

Båda lagen har fina offensiva spelare och speciellt Genoa brukar satsa framåt när de spelar hemma. För några veckor sedan satsade jag också på överspelet när de mötte Roma hemma och då blev det 3-2 efter en målfest i andra halvlek. Förra hösten slutade även det här mötet 3-2. Napoli är iofs inte lika starka borta som hemma, men med spelare som Hamsik, Lavezzi och Quagliarella så borde de åtminstone få in en boll i nätet. Jag kan se matchen sluta 2-1 eller 3-1 nåt sånt.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 20:45
Genoa - Napoli
Över 2,5 mål
57 kr

2 kommentarer till “Lockande odds på målrikt Serie A-möte

  1. John den skrev:

    4-1 t.o.m. Domaren ska ha ett hjärtligt tack för de billiga straffarna han gav 🙂

    Gött att bryta förlustraden, inte ett tips för tidigt. Nu får jag höja mina insatser ett snäpp bara, vinsterna blir lite för små när raderna sitter.

  2. Daniel den skrev:

    Snart dags att börja förlora igen då. Svagt att muta domaren också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *